Leefstijlwijzer | Opleidingen

  /  Onze blog   /  Studeren in coronatijd

Studeren in coronatijd

Ons onderwijs gaat ook in deze tijd gewoon door. Voorlopig kan en mag dit nog klassikaal. Mocht dit veranderen dan zij we goed voorbereiden en schakelen we over naar digital onderwijs. Via digital classromms zijn de lessen ‘live’ te volgen. Je kunt vanachter jouw computer de opdrachten maken en alles meemaken zoals je dit in het klaslokaal zou doen.

We vinden het belangrijk dat jij je veilig en op je gemak voelt. Bij het bezoek aan een leslocatie staat jouw en ieders veiligheid voorop. Daarom hebben we overal de nodige maatregelen genomen. Als je wegens gezondheidsredenen of vanwege het feit dat je samenwoont met iemand uit de risicogroep niet naar de leslocatie wilt komen kan dit. We bieden onze klasikale opleidingen namelijk ook aan via digital classrooms. Je volgt dan ‘live’ de lessen, werkt op afstand aan de opdrachten en behoud de interactie in de groep.

Wil je meer weten over onze corona maatregelen of heb je vragen over een studie of specialisatie? Neem dan contact met ons op. Je kunt ons bereiken op maandag tot en met donderdag van 09.00 tot 20.00. Vrijdag van 09.00 tot 17.00.

Telefoonnummer 0645102233

E-mail: info@leefstijlwijzeropleidingen.nl