Kosten, Locaties en startdata

  /    /  Kosten, Locaties en startdata

Kosten

De kosten voor het lesgeld, examengeld, literatuur en inschrijfgeld zijn in totaal: € 3.950,-. (vrijgesteld van BTW) en desgewenst te voldoen in 10 termijnen van € 395,-.

Literatuur

Voor de literatuur verwijzen we je naar de literatuurlijst.

De literatuur is inbegrepen en je ontvangt het boekenpakket voor aanvang van de cursus.

Materiaal

We gaan er vanuit dat je beschikking hebt over een computer en internet. Sportschoenen en sportieve kleding zijn op de lesdagen praktisch en fijn aangezien we regelmatig sportief aan de slag gaan: iedere lesdag organiseren we een bewegingsactiviteit en/of ontspanningsactiviteit. Een bloedrukmeter, stopwatch, weegschaal en meetlint zijn handig om in huis te hebben maar niet verplicht.

Vooropleiding

De opleiding is bedoeld voor professionals met minimaal een HBO-opleiding of HBO denk en werkniveau. Bij twijfel over de vooropleiding vindt een toelatingsgesprek plaats.

Wat als de opleiding vol is of als er een opleiding niet doorgaat?

Dan zoeken wij graag in overleg met jou naar andere mogelijkheden. Bijvoorbeeld met een plaatsing in een andere groep. Natuurlijk doen we dit alles in overleg met jou.

Gemiste les(sen) inhalen

Een les missen door ziekte of overmacht kan altijd gebeuren. Wij maken hier geen probleem van en bieden je de mogelijkheid om een gemiste les op een andere datum/locatie in te halen. Als je ons tijdig laat weten welke les je mist, dan zoeken we samen met jou, in alle redelijkheid, naar een passende oplossing.

Kleine groepen

Van 6 tot maximaal 14 deelnemers.
En intervisie groepjes voor intensieve oefening.

Studiebelasting

De totale studiebelasting bedraagt gemiddeld 500 uur:

  • 90 uur klassikaal onderwijs, 10 uur intervisie.
  • Afhankelijk van je studievaardigheden gemiddeld 400 uur zelfstudie (dit is inclusief het begeleiden van 3 proefclienten).

Versnelde opleiding

Startdatum: 27-11-2021

Utrecht, Nieuwegein

Einddatum: 28-05-2022

Lesdag: Zaterdag (15 lesdagen)

Lestijden: 9.30-16.00*

Cursuscode 2021E

 

In deze versnelde cursus gaan wij ervan uit dat je over enige ervaring beschikt met het coachen of begeleiden van mensen.

Vroegboekkorting 10%

Voor de snelle beslissers hebben we een aantrekkelijk aanbod.  Schrijf je voor 1 november 2021 in en ontvangt 10% korting op de totale cursusprijs.

*Tijdens de lesdagen wordt een gezonde lunch geserveerd.