a

Sport en voeding (online studie)

  /  Sport en voeding (online studie)

BGN geaccrediteerd met 15 studiepunten. De studie is geheel online te volgen. Het examen maak je thuis vanachter je eigen computer. Deze studie kan je tot twee jaar na inschrijving afronden.

Lees hier meer over  virtual classrooms

Sporten is goed voor de gezondheid, deze constatering dringt steeds dieper door in onze samenleving. In alle leefstijdscategorieën en sociale klasse van de bevolking wordt er gesport. Voedingsvragen zijn steeds vaker een issue.

De sporter van vandaag hoeft niet ver te zoeken naar informatie; er is veel te vinden op dit gebied. Maar juist deze grote informatiestroom maakt het ingewikkeld. Hoe onderscheid je zin van onzin? Jij kunt het verschil maken door je te scholen als de specialist in sportvoeding.

Na het volgen van deze cursus ben je goed in staat om een analyse te maken van het voedingspatroon van sporters uit verschillende disciplines en niveau’s. op basis van deze analyse kan je een individueel begeleidingsplan opstellen en uitvoeren. Je bent in staat om het opgestelde programma te evalueren en bij te stellen.

  • je kunt een voedingsplan opstellen voor een sporter gericht op bevordering van gezondheid, prestatie of welzijn.
  • Je kunt dit plan begeleiden en evalueren waarbij je rekening kunt houden met doelstellingen en mogelijkheden van de client.

Praktische informatie

Soort opleidingThuisstudie met individuele begeleiding van een docent
OmvangLesboek met 20 lessen. Huiswerkopdrachten en contact met docent via digitale leeromgeving
StudieduurIn eigen tempo
LesgeldTijdelijk 2 x € 90,- (€ 270,-) inclusief examen. BTW vrijgesteld. Geen extra bijkomende kosten!
InschrijfgeldGeen
Lesniveaumbo
ExamenThuisexamen vanachter je eigen computer.
DiplomaErkend diploma
Erkening en studiepunten.BGN. 15 studiepunten

Inschrijven