Leefstijlwijzer | Opleidingen

  /  Onze blog   /  Volg je klassikale opleiding nu via virtual classrooms.

Volg je klassikale opleiding nu via virtual classrooms.

Voor al onze studies kun je je zoals gebruikelijk Inschrijven: volg je klassikale opleiding via virtual classrooms.

Natuurlijk doen wij er alles aan om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Net zoals jij willen we veilig en gezond blijven. En omdat wij snappen dat jij (juist nu) wil investeren in de toekomst bieden we je de mogelijkheid om veilig thuis te studeren. Veel onderwijsinstellingen hebben tijdelijk de deuren van hun leslocaties gesloten. Bij Leefstijlwijzer Opleidingen gaan al onze opleidingen wel gewoon van start en door. Onze klassikale opleidingen volg je tijdelijk via virtueel klaslokaal. Onze e-learning studies (specialisaties Kind en voeding, Sport en voeding en Ouderen en voeding) kun je zoals gebruikelijk geheel thuis volgen, inclusief het thuis-examen.

We hebben veel ervaring met het aanbieden van virtuele lessen en beschikken over een makkelijk en veilig systeem waarin je gezamenlijk met andere studenten de lessen volgt, opdrachten in groepjes maakt en samenwerkt aan opdrachten, bijna zoals je dat gewend bent in normale klassikale lessen . Meedoen met zo’n een virtuele les is eenvoudig en is voorlopig een prima vervanger van de klassikale bijeenkomsten. Iedereen met een goed werkende internetverbinding en webcam kan meedoen.
Je kunt dus gewoon starten met een klassikale opleiding. Zodra het weer mogelijk is, worden alle bijeenkomsten weer klassikaal gegeven. Lesonderdelen en vaardigheden die meer verdienen dan alleen je virtuele aandacht worden uitgesteld tot betere tijden waarin we weer wel ‘live’ lessen kunnen aanbieden. Ook als het langere tijd duurt voordat we weer klassikale les mogen geven hebben we slimme oplossingen en vervangende opdrachten voor je klaar liggen.
Meer weten over onze virtual classrooms? Bel : 0645102233 (appen mag ook) of laat je reactie hieronder achter.