a

Leefstijlwijzer | Opleidingen

  /  Programing   /  Gezondheid als levenskunst

Gezondheid als levenskunst

Gezondheid als levenskunst

Waar vind jij dat je leven over moet gaan? Wat zijn jouw waarden? Wat is jouw kompas in het leven?

Wij willen mensen stimuleren het meest waardevolle bezit ter wereld terug te eigenen: gezondheid en levensgeluk. Waarom je gezond zou willen zijn en hoe je gezond kan blijven, zijn vragen die idealiter al op de basisschool beantwoord zouden moeten worden. Naast rekenen, taal en aardrijkskunde is de zorg voor je eigen gezondheid een levenskunst die al vroeg moet worden aangeleerd. Echte gezondheidszorg begint namelijk bij onszelf! Duurzaamheid heeft te maken met maatschappelijk verantwoord leven en toekomstgericht denken. Gezondheid en gezondheidsbevordering maken daar een belangrijk onderdeel van uit. Voor professionals houdt dit in dat zij volop aandacht hebben om mensen te helpen het ‘goede leven’ te leiden. Let wel: het goede leven voor hem of haar, voor die ene persoon – en dat zal dus voor iedereen anders zijn.

Comments

 • Jean Kelly
  18 juli 2018

  A pellentesque sit amet porttitor eget. Eget lorem dolor sed viverra ipsum nunc aliquet bibendum enim. Pharetra magna ac placerat vestibulum lectus mauris ultrices eros. Arcu dictum varius duis at consectetur lorem. Mattis nunc sed blandit libero volutpat.

  Reply
  • Tiffany Clark
   18 juli 2018

   Gezondheid is ons hoogste goed. Geld is niets waard als je er niet van kan genieten.

   Reply

Leave a comment