a

Kosten, Locaties en startdata

  /  Kosten, Locaties en startdata

Update: vanaf 6-4-2021 worden alle lessen weer klassikaal gegeven. Liever toch nog online studeren in Coronatijd? Dat kan!

Lees hier meer over studeren in coronatijd.

Kosten
Lesgeld, examengeld, literatuur en inschrijfgeld in totaal: € 3.950,-. (vrijgesteld van BTW) en desgewenst te voldoen in 10 termijnen van € 395,-.

Literatuur.

Voor de literatuur verwijzen we je naar de literatuurlijst. De literatuur is inbegrepen en je ontvangt het boekenpakket voor aanvang van de cursus.

Materiaal

We gaan er vanuit dat je beschikking hebt over een computer en internet. Sportschoenen en sportieve kleding zijn op de lesdagen praktisch en fijn aangezien we regelmatig sportief aan de slag gaan: iedere lesdag organiseren we een bewegingsactiviteit en/of ontspanningsactiviteit. Een bloedrukmeter, stopwatch, weegschaal en meetlint zijn handig om in huis te hebben maar niet verplicht.

Vooropleiding

De opleiding is bedoeld voor professionals in de zorg, in het onderwijs of de sport met minimaal een HBO-opleiding of aantoonbaar HBO denk en werkniveau . Ook andere HBO’ers en WO-ers komen in aanmerking, zoals HR-managers, docenten en maatschappelijk werkers. Bij twijfel over de vooropleiding vindt een toelatingsgesprek plaats.

Wat als de opleiding vol is of als er een opleiding niet doorgaat?

Dan zoeken wij graag in overleg met jou naar andere mogelijkheden. Bijvoorbeeld met een plaatsing in een andere groep op een wachtlijst. Natuurlijk doen we dit alles in overleg met jou.

Gemiste les(sen) inhalen

Een les missen door ziekte of overmacht kan altijd gebeuren. Wij maken hier geen probleem van en bieden je de mogelijkheid om een gemiste les op een andere datum/locatie in te halen. Als je ons tijdig laat weten welke les je mist, dan zoeken we samen met jou, in alle redelijkheid, naar een passende oplossing.

Kleine groepen

Van 6 tot maximaal 14 deelnemers.
En intervisie groepjes voor intensieve oefening.

Opleiding, 15 lesdagen in 12 maanden (klassikaal).

Utrecht, Nieuwegein.

Startdatum: 13-03-2021 (inschrijving verlengd tot 30 april)

Einddatum: Maart 2022

Lesdag: Zaterdag

Lestijden: Klassikale lessen: 10.00-16.00 uur

Cursuscode 2021B


Versnelde opleiding, 15 lesdagen in 6 maanden (gedeeltelijk online).

Utrecht, Nieuwegein

Startdatum: 25-05-2021 (nog 8 plaatsen vrij)

Einddatum: December 2021

Lesdag: Dinsdag

Lestijden: 5 online: 18.30-22.00 uur en 10 klassikale lessen: 16.00-22.00 uur

Cursuscode 2021C

In deze versnelde cursus gaan wij ervan uit dat je over enige ervaring beschikt met het coachen of begeleiden van mensen.

* In de eerste 5 online-lessen wordt de theorie behandeld. In de klassikale lessen daarna gaan we aan de slag met het ontwikkelen van vaardigheden en persoonlijke ontwikkeling als coach.

** Tijdens de klassikale lesdagen wordt een gezonde maaltijd geserveerd.

Onze visie

De modules

De docenten

Examen

Literatuur

ACCREDITATIE, ADVIESCOMMISIE EN VERGOEDINGEN

Inschrijven